Το Get Hired στην Κρήτη

Ποιοι είμαστε και γιατί “να μας κάνεις παρέα”!

Το Get Hired είναι ένα νέο project που ήρθε στη Κρήτη ως αποτέλεσμα συνεργασίας της 100mentors and του Bizrupt, έχοντας την υποστήριξη του Prince's Trust International. Σχεδιάστηκε για να φέρει τους νέους σε επαφή με τις επιχειρήσεις, να τους παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να μπουν με αυτοπεποίθηση στον εργασιακό στίβο και να τους δώσει έτσι τις ευκαιρίες εργασίας που τους αξίζουν. Όλα τα προγράμματα μας απευθύνονται σε νέους μεταξύ 18-35 ετών που μένουν στην Κρήτη.

Το όραμα και η αποστολή μας

Όραμα, τόσο δικό μας όσο και του ίδιου του Prince’s Trust International, είναι να δημιουργούμε τις συνθήκες για να έχει κάθε νέος την ευκαιρία να πετύχει!

Aποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε τους νέους ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και δεξιότητες για να ζουν, να μαθαίνουν και να ονειρεύονται.

Target illustration

Οι αξίες μας

Η ομάδα μας αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους που διακρίνονται για τις κοινές αξίες τους. Όλοι μας είμαστε:
Προσιτοί
Εμπνευστικοί
Παθιασμένοι
Εμψυχωτικοί
Μη επικριτικοί

Η ομάδα του Get Hired

Ποιοι υλοποιούν το Get Hired στην Κρήτη

Prince’s Trust International

Το Prince's Trust International ιδρύθηκε το 2015 από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο οργανισμός αυτός δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο (Καραϊβική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Αυστραλία) και αποστολή του είναι να μπορεί μέσα από συνεργασίες να υποστηρίζει νέους ανθρώπους ώστε να κερδίσουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ζουν, να μαθαίνουν και να ονειρεύονται.

Μαθε περισσοτερα
100mentors

H 100mentors παρέχει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να διατυπώσουν ερωτήσεις υψηλής επίγνωσης απευθυνόμενοι στα πιο λαμπρά μυαλά του κόσμου, μέσα από εξατομικευμένες βίντεο-απαντήσεις διάρκειας 100 δευτερολέπτων. Κάθε μέρα συνδέουν περισσότερες από χίλιες τάξεις με τον … κόσμο. Όσο καλύτερη η ερώτηση, τόσο καλύτερη απάντηση, τόσο καλύτερος ο κόσμος!

Μαθε περισσοτερα
Bizrupt

Το Bizrupt είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ονειρεύεται να χτίσει ένα ισχυρό οικοσύστημα καινοτομίας στην Κρήτη. Συνεργάζεται με πολλούς άλλους οργανισμούς και φορείς για να το καταφέρει αυτό! Στόχος του είναι να καλλιεργήσει την επιχειρηματική κουλτούρα, το πνεύμα συνεργασίας και μια διαφορετική αντίληψη γύρω από την αποτυχία. Απευθύνεται σε όλη την Κρήτη, με έδρα το Ηράκλειο.

Μαθε περισσοτερα

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα προγράμματά μας; Κάνε εγγραφή στο newsletter μας!

Δεν θα σε επιβαρύνουμε με spam και δεν θα μοιραστούμε το email σου με κανέναν άλλο εκτός από την πλατφόρμα αποστολής email που χρησιμοποιούμε. Διάβασε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας.